21. sep. 2009

Eksamen
Posted by Bassso at 04:36 AM on September 08, 2009
comments (0)
Så kom dagen med valpe-eksamen. Instruktøren sa han skulle pirke på alle og enhver og forklare hva de gjorde bra og hva de må trene ekstra på i hverdagen.
Vi gikk noen runder med sitt - dekk - gå kommandoer. Deretter skulle vi deles i to grupper og gå mot hverandre med holdt i midten. her skulle vi ha kontakten med hunden hele tiden og de skulle ikke hilse på hverandre mens vi hadde holdt. Deretter gikk vi videre fremover mot motsatt side. Gjentok dette et par ganger. Neste var slalom. Ekvipasjene gikk en og en mellom de andre hundene som satt stille i en ring. Igjen, hundene skulle ikke hilse på hverandre.
Basso og jeg fikk skryt at vi hadde så god kontakt hele tiden mens vi sto stille og litt mens vi gikk også. Det at han drar ut til siden når vi går, gjorde ikke så mye..han ville bli bedre om en 2-3 måneder
Til sist sa instruktøren at vi hadde vært utrolig flinke under kurset. Alle hadde hatt en stor fremgang fra vi begynte og til siste dag igår. Enten har dere trent mye hjemme, eller så er hundene veldig dyktige til å gjøre det de får beskjed om.=)
Det er hyggelig å få sånn skryt av en valp på 3 måneder, som i tillegg er vår første hund i familien

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar